فهرست مطالببستن

از قدیم گفتن که شروع هر کاری سخته. حالا در مورد مبحث ما هم این موضوع کاملاً صدق می‌کنه چون کارآفرینان برای راه اندازی استارتاپ خودشون نیاز به ایده های استارتاپ دارن. نگرانی این قبیل افراد این هست که نکنه ایده اونها قبلاً استفاده شده باشه و به عبارتی تکراری باشه.

اما باید بدونین که همیشه علاوه بر ایده‌های جدید جا برای گسترس و منحصر به فرد کردن ایده‌های قدیمی هم هست.

در ضمن، از مزایای خود اشتغالی، داشتن یه استارتاپ با ارزشه. در کنار این که شما در شغلی که خودتون اون رو ایجاد می‌کنین آقا و رئیس خودتونین، کارآفرینی به شما حس استقلال، رضایت شغلی و به دست آوردن درآمد شخصی هم می‌بخشه.

۴۰ ایده از ایده های استارتاپ در سال ۲۰۲۰

ایده های استارتاپ

ایده های استارتاپ زیادی وجود دارن که شما حتی از اونهایی که فکرش هم نمی‌کنین می‌تونین به نتایج خارق‌العاده‌ای برسین. ما اینجا برای شما ۲۷ مورد از ایده های استارت اپ رو آماده کرده ایم. در بین این ایده‌ها، از مسافرت تا نوشتن و غذا وجود داره تا شما بر اساس نیاز و خواسته‌ای که دارین یکی از این موارد رو انتخاب کنین.

با ما همراه باشین:

۱. تورهای ویژه مسافرتی ایجاد کنین

 travel

یه شرکت تخصصی تور مسافرتی ایجاد کنین که هدفش رسیدگی و تنظیم سبک زندگی مردم هست. یه تور استارت آپ که برای مسافران تک نفره ساخته می‌شه یا یه تور غذا محور که به تنظیم رژیم غذایی افراد کمک می‌کنه یا حتی یه شرکت تور سن محور می‌تونه در هر منطقه‌ای مورد توجه مردم قرار بگیره.

۲. یه برنامه مخصوص فرودگاه بسازین

ایجاد یه برنامه سفر و فرودگاه که شامل همه جور امکاناتی باشه، به مسافران کمک می‌کنه تا در فرودگاه‌هایی که غریب هستن خیلی سریع به اطلاعاتی که نیاز دارن برسن. این ایده جزء بهترین و کم‌نظیرترین ایده های استارتاپ هست. اگرچه برنامه‌های مختلف دیگه‌ای هم در باب فرودگاه و سفر وجود دارن که امکانات تفریحی، زمان‌های انتظار خط TSA، گزینه‌های حمل و نقل زمینی و نقشه فرودگاه رو به مسافران نشون می‌دن، اما بدونین باز هم خدشه‌ای در ایده استارتاپ شما وارد نمی‌کنن.

۳. یه برنامه‌ریز مجلس عروسی باشین

استرس ناشی از برنامه‌ریزی عروسی رو برای زوج ها کم کنین و همراه اونها به مکان‌های مهیج در سراسر کره زمین سفر کنین تا بتونین بهترین خاطره‌ها رو برای زوج‌ها بسازین. اگه عاشق کاوش هستین و با کار کردن برای ساعتهای طولانی مشکلی ندارین، ایده خوبی از ایده های startup به شما معرفی شده.

۴. راهنماهای محلی ایجاد کنین

شما چه خودتون رو متخصص محلی بدونین چه ندونین، ایجاد راهنماهای محلی می‌تونه شما رو با محیط اطراف آشنا کنه و به گردشگران کمک کنه تا از تجربه‌های خارج از مسیر مقصد هم لذت ببرن. برای فرصت‌های تبلیغاتی راهنماهای مضمونی تهیه کنین، جاذبه‌های جذاب و پربازدید رو برجسته کنین و با مشاغل محلی هم شراکت کنین.

۵. یه سرویس محلی تحویل مواد غذایی داشته باشین

یه سرویس تحویل مواد غذایی می‌تونه یه ایده خوب از سری ایده های استارت آپ باشه. زیرا تمام چیزی شما برای شروع کار لازم دارین، وسیله نقلیه و تلفن همراه هست. با ارائه این سرویس تحویل غذا، به افراد مسن یا افرادی که بیش از حد، مشغول خرید و درگیری‌های روزانه خود هستن کمک کنین.

حتی می‌تونین به فروشگاه‌های موادغذایی در منطقه خودتون مراجعه کنین تا ببینین آیا اونها تمایل دارن با شما همکاری کنن یا نه. با این ایده استارتاپ یه راه اندازی استارتاپ خوب داشته باشین.

۶. یه شرکت برنامه‌ریزی مراسمات ایجاد کنین

با ایجاد یه سرویس برنامه‌ریزی مراسمات می‌تونین یه ایده جذاب از ایده های استارت اپ رو برای خودتون داشته باشین.البته در این باره باید یک تیم محلی داشته باشین و تازه باهاشون هم در ارتباط باشین.

تحقیقات دقیق و شبکه‌ای راجع به مراسمات پیش رو کلید موفقیت شما خواهد بود. همچنین می‌تونین در وهله اول، کار برنامه‌ریزی مراسمات رو از راه دور شروع کنین.

۷. ایجاد فضای همکاری از ایده های استارتاپ خوبه

از محبوبیت روزافزون و ملزومیت کار از راه دور اون هم در این شرایط کرونا حتماً خبر دارین. حالا شما با ایجاد یه فضای همکاری مدرن که می‌تونه حلال مشکلات خیلی از کارآفرینان باشه، کارآمدترینِ ایده های استارتاپ رو برای خودتون بردارین .

برای ایجاد این فضای همکاری فقط کافیه که یه مکان مناسب انتخاب کنین، اون مکان رو مجهز کنین و بعد شاهد نظرات خوبی حول فضای ایجاد شده بشین.

۸. ایجاد کسب و کاری حول پخت غذا و اغذیه فروشی

برای اثبات این مطلب که اکنون بیش از هر زمان دیگه‌ای در امر اغذیه فعال و پیشرو هستیم، یه نگاه به دور و بر خودتون بندازین و ببینین چقدر مغازه‌های اغذیه فروشی زیاد هستن. همچنین نه تنها مردم کشور ما بلکه مردم کشورهای دیگه هم به دنبال خرید غذاهای آماده هستن.

با توجه به این مسائل، یه سرویس آماده‌سازی وعده‌های غذایی رو شروع کنین تا زندگی مردم باز هم در کنار شما راحت‌تر بشه. در ضمن حواستون به رژیم‌های جدید غذایی مثل کتو و وگان هم باشه. این شکلی می‌شه سبک‌های مختلفی رو در سرویس‌های خود لحاظ کنین تا مشتری‌های بیشتری رو جذب کنین.

۹. یه راه‌حل برای کاهش اتلاف موادغذای ایجاد کنین

ایجاد یه استارت آپ با هدف کاهش اتلاف موادغذایی نه تنها می‌تونه باعث صرفه‌جویی در بودجه شما بشه، بلکه باعث تغییر مثبت سیستم غذایی و صرفه‌‌جویی در هزینه فروشگاه‌های مواد‌غذایی و رستوران‌ها می‌شه. به نظر ما این ایده از به‌روزترین ترین ایده های startup محسوب می‌شه.

۱۰. سراغ فروش غذاهای گیاهی برین

vegetrian

بازار گیاهان به طرز بی سابقه ای عالیه. به عبارتی امروزه افراد زیادی هستن که به دنیای گیاه‌خواران افزوده شدن.

جالبه بدونین که فروش موادغذایی گیاهی در سال ۲۰۱۸ تا بیش از ۳.۷ میلیارد دلار رشد کرد. پس شما هم دست به کار بشین و با ایجاد یه سوپرمارکت وگان یا تهیه نسخه‌های بدون گوشت از غذاهای سنتی، موفقیت خودتون رو به عنوان یه کارآفرین حتمی کنین.

۱۱. یه کار Dropshipping راه‌اندازی کنین

مدل تجارت الکترونیکی dropshipping یا خرده‌فروشی به طور ویژه  جذابه، چون نیازی به خرید موجودی از قبل ندارد. در صورت انجام تحقیقات کامل در زمینه رقابت، فروش محصولات سطح بالاتر با هزینه حمل و نقل پایین می‌تونه به سرعت برای شما سودآور باشه.

۱۲. محصولاتی با پسماند صفر بفروشین

راه‌اندازی یه شرکت تولید محصولات با پسماند صفر چیزی فراتر از یه کار مرسوم و مد روز است. انجام این کار می‌تونه یه تصمیم اخلاقی و آگاهانه از نظر محیط زیست باشه. فروش محصولات پایدار مانند کیسه های قابل استفاده مجدد، مسواک‌های بامبو یا محصولات با بسته بندی پسماند صفر می‌تونه مورد توجه تعداد بیشتری از مصرف‌کنندگان متمرکز بر پایداری باشه. بین ایده های استارتاپ ایده های زیست‌محیطی هم کم نیستن.

۱۳. برای حیوانات خانگی محصولی تولید کنین

pets

امروزه شاهد خیلی افراد و خانواده‌ها هستیم که حداقل یه حیوان خونگی تو خونه دارن. همین واقعیت یه ایده عالی به همراه داره. شما می‌تونین در این ایده شروع کنین به تولید محصولات حیوانات خانگی اعم از تهیه اسباب.بازی، لوازم جانبی و حتی لباس‌هایی مناسب فصول.

۱۴. لوازم جانبی تلفن‌همراه رو بفروشین یا تعمیر کنین

بازار لوازم جانبی تلفن همراه مثل گارد و هندزفری در مسیر رشد است و تا سال ۲۰۲۲ حتما به ۱۰۷.۳ میلیارد دلار میرسه. دلیلش هم کاملاً واضحه. حالا که حجم استفاده از موبایل توسط مردم بالا رفته، به طور خودکار حجم فروش لوازم جانبی هم بالا می‌ره.

اگرچه این بازار یه بازارِ کاملاً اشباع شده است. اما همچنان فرصتی برای یه ذهن خلاق وجود داره تا بتونه لوازم جانبی تلفن‌های هوشمند از یه مارک رو تولید کنه.

البته شما همچنین می‌تونین خدمات تعمیر تلفن در اسرع وقت رو هم ارائه بدین تا بتونین به افراد کمک کنین دوباره از موبایل‌های خود استفاده کنن.

۱۵. شروع به دوخت لباس‌های سفارشی کنین

ایده های استارتاپ

اگه شما به مد علاقه دارین، فروش لباس‌های سفارشی یا ارائه خدمات خیاطی می‌تونه ایده پیروز و موفق شما بین ایده های استارتاپ باشه.

امروزه در سراسر دنیا صنعت مد و پوشاک سفارشی محبوبیت بیشتری پیدا کرده و فضای رشد طولانی مدت رو فراهم می‌کنه.

۱۶. وبلاگ نویسی رو شروع کنین

وبلاگ نویسی یعنی داشتن یه وبلاگ موفق و تولید محتوا از پر کارترین ایده های استارتاپ هستن. جایگاهی پیدا کنین، موضوعی مناسب و پر بازدید انتخاب کنین و حول اون موضوع محتوایی جذاب ایجاد کنین.

پس از جذب مخاطب، می‌تونین از طریق تبلیغات، لینک‌های شرکت‌های وابسته و البته فروش محصولات درآمد کسب کنین.

۱۷. نویسنده کتاب الکترونیکی بشین

ایده های استارتاپ

اگه آگاهی در استفاده از کلمات و به عبارتی علم نوشتن دارین، می‌تونین یه نویسنده مجازی بشین و کتاب‌های الکترونیکی خودتون رو در انواع فضاهای مجازی و رسانه‌های اجتماعی بفروشین. البته توجه داشته باشین که قبل از فروش باید به نحوی مخاطبان رو جذب نوشته خود کنین. مثلاً بخشی از اون رو در صفحه خودتون منتشر کنین.

امروزه ارزش فروش کتاب‌های الکترونیکی با افزایش حجم فروش و استفاده از تلفن‌همراه توسط مردم، افزایش یافته. بنابراین راهی مناسب برای کارافرینی شماست.

۱۸. شبح نویسی رو شروع کنین

برای افراد حرفه‌ای مشغول تولید محتوا بشین که خودشون وقت و مهارت نوشتن ندارن. اگه مخالفتی نکنن شما می‌تونین اسم خودتون رو به نوشته  ضمیمه کنین.

شبح نویسی روشی عالی برای کسب درآمد با هزینه های کم و بدون هزینه راه اندازی است.

۱۹. یه نویسنده رزومه بشین

هر کسی به یه رزومه نیاز داره، اما تعداد کمی از افراد در نوشتن رزومه مهارت دارن یا از نوشتن اون لذت می‌برن.

اگه تجربه نوشتن دارین و به دنبال راه اندازی استارتاپ بدون هزینه راه اندازی هستین، ایجاد یه سرویس نوشتن رزومه می‌تونه راه و ایده‌ای مناسب از ایده های استارتاپ برای راه اندازییک  استارتاپ مناسب باشه.

۲۱. مربی آنلاین بودن رو امتحان کنین

اگه از کمک به دیگران برای رسیدن به هدف‌هاشون لذت می‌برین و اصطلاحاً فردی مردم‌دار هستین ، این ایده از ایده های استارتاپ می‌تونه یه شروع و نتیجه عالی برای شما و مشتریان شما داشته باشه. با ایجاد کانال YouTube خود شروع کنین و سپس در نظر بگیرین که آیا می‌خواین به مربیگری ورزش یا تجارت یا سبک زندگی بپردازین.

۲۲. Flipping وب سایت ها رو شروع کنین

Flipping یعنی یه وب سایت موجود بخرین، در اون بهبود ایجاد کنین و سپس وبسایت مذکور رو برای سودآوری بیشتر بفروشین.

در نظر داشته باشین که ابتدا شما باید بازار رو به خوبی درک کنین و برخی از مهارت‌های توسعه وب رو داشته باشید. اما به هر حال با این ایده، درآمد و کارآفرینی مناسبی خواهین داشت.

۲۴. توسعه دهنده وب بشین

نیاز به وب سایت های سفارشی هرگز از بین نمی‌ره و اگه راه درست خودتون رو توی وردپرس می‌دونین یا اگه یکی دو تا زبان برنامه نویسی می‌دونین،  می‌تونین یه راه اندازی استارتاپ سودآور برای توسعه وب سایت راه اندازی کنین.

۲۳. ضبط پادکست را شروع کنین

اگه نسبت به موضوعی کاملاً آگاه یا علاقه‌مند هستین، به فکر تولید پادکست یا میزبانی اون باشین. تعداد افرادی که به پادکست گوش می‌دن در سال ۲۰۱۹ به ۲۰ میلیون نفر افزایش یافته و این یه روش آسون برای ارتباط با مخاطبان است.

۲۴. تأثیرگذار یا اینفلوئنسر رسانه‌های اجتماعی باشین

ایده های استارت اپ

پیش بینی می‌شه که تا سال ۲۰۲۰ بازاریابی اینفلوئنسر یک صنعت ۱۰ میلیارد دلاری باشه. به محض یافتن جایگاه ویژه و ایجاد یه مارک شخصی، جمع‌آوری تعداد زیادی از افراد در اینستاگرام یا یوتیوب می‌تونه از طریق بازاریابی تأثیرگذار به منبع درآمد خوبی منجر بشه.

۲۵. دوره‌های آنلاین ایجاد کنین

بدونین که اگه یادگیری سرگرمی‌، حتی سرگرمی‌های مبهم و پیچیده، رو برای دیگران آسون کنین، این کار می‌تونه منجر به سودآوری ایده های استارتاپ و  تجاری بشه. اگه دوست دارین که این قسم سرگرمی‌ها رو به دیگران آموزش بدین اما علاقه ای به مسیر مربی‌گری ندارین، ایجاد یه دوره آنلاین می‌تونه به یه درآمد معقول و قابل اعتماد منجر بشه.

۲۶. مشاور بازاریابی بشین

اگه محصولات بازاریابی دیجیتال دارین می‌تونین با ارائه سئو، رسانه‌های اجتماعی یا نوشتن مطالب تبلیغاتی به مشاغل کوچک کمک کنین تا به مخاطبان مورد نظر خود برسن. اگه هم تجربه بازاریابی ندارین، گذروندن یه دوره آنلاین می‌تونه به شما کمک کنه.

۲۷. یه برنامه App بسازین

اگه یک ایده منحصر به فرد دارین و مهارت‌های فنی لازم رو هم کسب کردین، ساخت یه برنامه می‌تونه اون شانس طلایی شما باشه. همچنین ساخت یه برنامه بدون مهارت برنامه نویسی گسترده هم امکان پذیر هست و پس از راه اندازی اون برنامه، سود خوبی برای شما به همراهش میاد.

در اینجا ۲۷ مورد از ایده هایی که واقعا عالی هستن رو بهتون معرفی کردیم و امیدواریم که حداقل یکیشون چشمتون رو گرفته باشه و بهش فکر کنین. لطفا با ما دانسته ها و تجربیاتتون رو به اشتراک بذارین.