طراحی سایت وردپرس یعنی ساخت و هزینه طراحی سایت با وردپرس و همچنین آموزش روش ایجاد یک وبسایت اینترنتی آنلاین با سکوی محبوب WordPress موضوعیه که خیلی وقته میخوام در موردش براتون بنویسم.

اینکه چرا وردپرس و چرا مثلا جوملا و دروپال نه یه سواله که مدتهاست مطرحه. سوالات مختلفی که افراد میپرسن شامل این موارده:

  • چرا طراحی سایت با وردپرس
  • چرا زبان PHP
  • چرا سکوها و فریم ورک های دیگه نه
  • مشکل بقیه سیستم های مدیریت محتوا چیه؟
  • امنیت سایت وردپرس پایین نیست؟
  • آیا طراحی سایت با وردپرس مشکل سرعت نداره؟
  • آیا متن باز یا اوپن سورس Open Source بودن وردپرس یعنی کد سایت دست بقیه میفته؟
  • آیا هک سایت وردپرس آسونه؟ هک شدن سایت وردپرس برامون مشکل ساز نمیشه؟

اگه بخوام در یک کلمه جواب همه این سوالات رو بدم بهتره برم سراغ آمار و اطلاعات روز دنیا.

آمار و اطلاعات
بر طبق آمار ۳۵ درصد از کل وبسایت های اینترنتی با وردپرس نوشته شدن. بزرگترین عدد بعدی نزدیک به ۳ درصد و مربوط به جوملا است.

همچنین سهم بازار وردپرس نزدیک به ۶۰ درصد از کل سیستم های مدیریت محتوا است و بقیه سیستم ها جمعا فقط ۴۰ درصد سهم بازار دارند.

سهم بازار سیستم های مدیریت محتوا یا سایت ساز در جهان

در ادامه این نوشته به روش طراحی سایت با وردپرس و قیمت پروژه طراحی سایت با وردپرس اشاره خواهم کرد. همچنین با سیستم مدیریت محتوای جوملا و دروپال هم مقایسه ای خواهیم داشت. ممکنه بعضی از شما دنبال آموزش نحوه ایجاد سایت با وردپرس هم باشید که در اون مورد هم مطالب مهمی رو میخوام آموزش بدم. پس با من در این نوشته همراه باشید.

دانلود فایل

رزومه طراحی سایت مهندس پیمان محمدپور تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۸/۱۱ برای دانلود با فرمت PDF قرار داده شده است. اگر برای پروژه طراحی سایت با وردپرس به دنبال پیمانکار مناسب با کیفیت ممتاز هستید، رزومه ما را بررسی کنید. قیمت رقابتی و کیفیت ممتاز از ویژگی های اصلی کار ماست.

  • نوع فایل
    فایل پی دی اف
    حجم فایل
    ۵۶۴.۷ کیلو‌ بایت
    تعداد دانلود
    ۳۶۹ بار

پروژه طراحی سایت با وردپرس

یک پروژه طراحی سایت با وردپرس با دانلود کد منبع وردپرس از سایت wordpress.org شروع میشه. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا به انگلیسی Content Management System متن باز و اوپن سورس به انگلیسی Open Source هست.

مجوز استفاده از وردپرس و متن باز بودن کد منبع

این یعنی شما مختار هستید طبق مجوز یا لایسنس وردپرس که در یک فایل به نام license.txt در پوشه اصلی سایت قرار گرفته در کد منبع تغییراتی بدید و ازش استفاده کنید. سایت ساز وردپرس تحت مجوز گنو جی پی ال نسخه ۲ یا GNU GPL 2.0 منشر شده. این مجوز یکی از راحت ترین انواع لایسنس نرم افزار اوپن سورس هست که سخت گیری زیادی در مورد دامنه تغییرات و نحوه استفاده شما از کد منبع نداره.

نصب وردپرس روی سرور

ابتدا باید وردپرس رو که از سایت اصلی دانلود کردید روی سرور نصب کنید. مراحل زیر رو انجام بدید:

  1. فایل زیپ رو روی سرور باز کنید.
  2. اگر دامنه اینترنتی یا همون اسم سایت رو از قبل تنظیم کردید، محتویات پوشه wordpress رو داخل اون کپی کنید.
  3. اگر دامین انتخاب نکردید یا تنظیم نشده پوشه wordpress رو به نام دلخواه تغییر بدید و اون رو به عنوان مسیر اصلی سایت در سرور تنظیم کنید.
  4. آدرس دامنه سایت وردپرس خودتون رو در مرورگر اینترنتی (ترجیحا گوگل کروم) وارد کنید و مراحل نصب وردپرس رو تکمیل کنید.
  5. اگه همه مراحل رو درست طی کرده باشید الان باید تونسته باشید که وارد پنل مدیریت سایت وردپرس شده باشید.

تنظیمات اولیه سایت وردپرس

پس از نصب وردپرس پروژه رو با تنظیمات اولیه مورد نیاز شروع میکنیم.

  1. از منوی تنظیمات وارد بخش تنظیمات عمومی بشید و زبان سایت و زمان محلی و ساختار تاریخ و ساختار زمان و روز آغازین هفته رو تنظیم کنید.
  2. بعد از منوی تنظیمات وارد بخش پیوندهای یکتا بشید و تنظیمات عمومی رو روی گزینه نام نوشته بذارید و ذخیره کنید.

افزودن پلاگین یا افزونه به سایت وردپرس

روال عادی اینه که قابلیت ها و عملکردهای مختلف یک سایت در اکو سیستم وردپرس از طریق افزونه یا پلاگین به انگلیسی Plugin به سایت اضافه میشه. البته این یک روش منسوخ و قدیمی هست و معایب زیادی داره. راه صحیح استفاده از ماژول در وردپرس هست.

نکته
راه رایج ولی اشتباه افزودن عملکرد و قابلیت به سایت وردپرس استفاده از پلاگین یا افزونه است. همه این راه رو میرن. توصیه من به شما اینه که اشتباه بقیه رو تکرار نکنید. راه صحیح افزودن قابلیت به سایت وردپرس استفاده از ماژول هست.

تفاوت اساسی ماژول و پلاگین اینه که ماژول ها قطعات سازگار و یکپارچه ای هستند که به خوبی در کنار هم قرار میگیرن و با هم کار میکنن. برعکس پلاگین و افزونه که هر پلاگین رو یک نفر و با یک الگوی کاملا متفاوت نوشته و ناسازگاری زیاد بین افزونه های مختلف سبب افت سرعت سایت وردپرس و افت و کاهش تجربه کاربری و عدم رضایتمندی کاربران از رابط کاربری و طراحی عملکردهاست.

افزودن و انتخاب پوسته یا تم به سایت وردپرس

در مرحله بعد باید یک پوسته یا Theme انتخاب کنید. پوسته ظاهر سایت وردپرس را تغییر میده و احتمالا یکی از بخش های جذاب طراحی سایت وردپرس همین انتخاب و طراحی پوسته مناسب برای سایت هست. مراحل زیر رو دنبال کنید:

  1. از منوی نمایش گزینه پوسته ها رو انتخاب کنید.
  2. از لیست پوسته ها یکی از گزینه ها رو به دلخواه انتخاب و دکمه فعال نمایید رو کلیک کنید.
  3. راه دیگه اینه که روی دکمه افزودن کلیک کنید و یک پوسته از بین پوسته های موجود انتخاب و نصب و سپس فعال کنید.

پوسته ها اغلب برای بارگذاری سریع صفحه بهینه نشده اند. چیزی که اهمیت زیادی در ارتقای رتبه گوگل و سئو سایت داره، سرعت بارگذاری صفحه است. وردپرس به صورت پیش فرض برای پرداخت و نمایش صفحات سایت از موتور پرداخت PHP استفاده می‌کنه. برای بارگذاری خیلی سریع بهتره به جای PHP از یک موتور پرداخت سریع تر مثل Twig استفاده کنید.

نکته
موتور پرداخت Twig بسیار سریعتر از PHP عمل می‌کنه. در صورتی که سایت وردپرس سریع برای تعداد زیاد کاربران میخواید این نکته رو فراموش نکنید.

پوسته هایی که در مجموعه ما توسعه داده می‌شن همگی از موتور فوق سریع Twig بهره می‌برن. این موتور پرداخت ارتباطی به وردپرس نداره و فریم ورک های پیشرفته وب مثل فریم ورک سیمفونی ازش استفاده می‌کنن. در هر صورت چه از پوسته های معمولی و چه از پوسته های سریع توئیگ بهره ببرید، نصب و راه اندازی وردپرس با انتخاب و نصب پوسته تموم میشه.

در ادامه میخوام در مورد قیمت طراحی سایت با وردپرس براتون کمی صحبت کنم.

دانلود فایل

رزومه طراحی سایت مهندس پیمان محمدپور تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۸/۱۱ برای دانلود با فرمت PDF قرار داده شده است. اگر برای پروژه طراحی سایت با وردپرس به دنبال پیمانکار مناسب با کیفیت ممتاز هستید، رزومه ما را بررسی کنید. قیمت رقابتی و کیفیت ممتاز از ویژگی های اصلی کار ماست.

  • نوع فایل
    فایل پی دی اف
    حجم فایل
    ۵۶۴.۷ کیلو‌ بایت
    تعداد دانلود
    ۳۶۹ بار

قیمت طراحی سایت با وردپرس

هزینه طراحی سایت با وردپرس به عوامل مختلفی بستگی داره. یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده در شروع یک پروژه طراحی سایت بحث شیرین و البته شاید تلخ قیمت و هزینه هاست.

لایه های طراحی وب سایت

اگر هزینه ها با بودجه ای که برای راه اندازی کسب و کار آنلاین در نظر گرفتیم همخوانی نداشته باشه پروژه شروع نمیشه یا حتی اگه شروع هم بشه سرنوشت نامعلومی داره. پیش از شروع توصیه میکنم نوشته ای که سال گذشته در مورد قیمت طراحی سایت و جدیدترین تعرفه در سال ۱۳۹۸ منتشر کردم رو حتما مطالعه کنید.

هزینه طراحی سایت با وردپرس به عوامل متعددی بستگی داره:

  • آیا جذب ترافیک و مراجع و مشتری از اینترنت براتون مهمه؟
  • آیا رتبه موتور جستجوی گوگل براتون مهمه؟
  • آیا سرعت بارگذاری صفحات براتون مهمه؟
  • آیا ساختار درختی محتوای صفحات مهمه؟
  • آیا انطباق با استانداردهای کنسرسیوم وب مهمه؟
  • آیا میزان دسترس پذیری و Accessibility به محتوا مهمه؟
  • آیا انطباق با تجربه های برتر و Best Practices مهمه؟
  • آیا تجربه کاربری یا User Experience مهمه؟
  • آیا طراحی رابط کاربری یا User Interface استاندارد مهمه؟
  • آیا قابلیت ها رو از طریق افزونه و پلاگین به سایت اضافه میکنید یا پیاده سازی از طریق ماژول براتون مهمه؟
  • آیا سایت فروشگاه هم داره؟
  • آیا طراحی اختصاصی براتون مهمه یا از طراحی موجود استفاده بشه؟
  • آیا میخواین سایت شما قابلیت وب اپلیکیشن پیش رونده PWA رو هم داشته باشه یا نه؟

هزینه طراحی سایت وردپرس سفارشی

در مورد وب اپلیکیشن پیشرونده اگه نمیدونید چیه توصیه میکنم از طریق لینک فوق نوشته ای رو که همین ماه پیش در مورد Progressive Web Apps نوشتم از دست ندید. همچنین اگه میخواید در مورد هزینه ساخت PWA بیشتر بدونید میتونید از طریق لینک زیر اطلاعاتی در مورد قیمت توسعه یک وب اپلکیشن پیشرونده به دست بیارید.

عوامل کیفی موثر بر هزینه طراحی سایت با وردپرس

علاوه بر عوامل مذکور که لیست شون رو مشاهده کردید یک سری پارامتر کیفی هم هستند که روی کیفیت کد منبع تاثیر مستقیم میذارن:

  • معماری نرم افزار وب چیه؟ یک معماری رایج معماری Single Server با استفاده از ابزارهای Web 3.0 میتونه باشه.
  • پایگاه داده مورد استفاده چیه؟ دیتابیس پیشفرض در طراحی سایت وردپرس MySQL هست. همچنین موتور پایگاه داده MariaDB هم پشتیبانی میشه. اطلاعات بیشتر در مورد پشتیبانی از موتورهای پایگاه داده دیگه مثل PostgreSQL رو در مستندات وردپرس بخونید.
  • چارچوب و فریم ورک رابط کاربری چیه؟ اصلا وجود داره؟ بوتسترپ شناخته شده ترین چارچوب طراحی رابط کاربری در دنیاست که ما در همه پروژه هامون توصیه اش میکنیم.
  • رویکرد برنامه نویسی چیه؟ آیا رویکرد توسعه بر مبنای مولفه یا همون Module-based programming هست یا رویکرد برنامه نویسی ساخت یافته که اصلا توصیه اش نمیکنم و همکاران در اغلب پروژه های وردپرس انجامش میدن؟
  • آیا در برنامه نویسی تست نوشته میشه؟ اگه تست نوشته میشه چه تست هایی؟ تست Functional یا Unit Test یا هر دو؟ در چه سطحی تست نویسی انجام میشه؟ تست نویسی با اینکه کیفیت برنامه رو شدیدا بالا میبره ولی هزینه ها رو هم افزایش میده.
  • آیا برنامه و کد منبع حاوی مستندات هست؟ مستندات در چه سطحی به برنامه و کد منبع اضافه میشن؟ فقط کلاس ها؟ یا متدها؟ ورودی و خروجی متدها یا توضیحات عملکرد متد؟
  • استایل کد منبع منطبق بر استانداردهای PSR مربوط به گروه PHP-FIG هست؟ کدوم استاندارد استایل کد منبع؟
  • آیا لاگ رخدادها و Event Logging در برنامه وجود داره؟ چه رخدادهایی لاگ میشن؟

عوامل کیفی تکمیلی موثر بر قیمت طراحی سایت وردپرس

  • وابستگی‌های کد منبع سمت سرور با چه استانداردی لود میشن؟ آیا مدیریت دیسک و حافظه سرور در این بخش به درستی انجام میشه؟
  • استایل های صفحات وب چطور مدیریت میشن؟ از زبان های توسعه استایل مثل SASS استفاده میشه یا استایل ها دستی و سنتی نوشته میشن؟ حتما میدونید که استایل های دستی به سختی قابل مدیریت و توسعه هستند. اعمال تغییرات در استایل های دستی بعد از مدتی بسیار دشوار و پر از خطا است.
  • طراحی رابط کاربری منطبق بر موبایل و تبلت Mobile Friendly انجام میشه؟ طراحی رابط کاربری واکنشگرا و Responsive هست؟
  • سرویس دهی منابع استاتیکی از چه دامنه ای انجام میشه؟ دامنه اصلی سایت یا یک دامنه بدون کوکی؟ سرویس دهی از دامنه بدون کوکی سبب افزایش سرعت بارگذاری صفحات و سهولت سرویس دهی و کش شدن منابع از سرور وب میشه.
  • وابستگی های سمت سرور چطور مدیریت میشن؟ آیا مدیریت نسخه در این مورد انجام میشه؟
  • وابستگی های رابط کاربری چطور مدیریت میشن؟ آیا مدیریت نسخه در این مورد انجام میشه؟
  • انطباق مرورگر در چه سطحی پشتیبانی میشه؟ مساله Browser Support و همچنین Browser Compatibility یکی از مباحث مهم در طراحی وب Web Design روز دنیا است.
  • آیا کد منبع به درستی نسخه بندی میشه؟ مدیریت نسخه چطور انجام میشه؟ آیا امکان بازگشت به نسخه های قبلی یا افزودن قابلیت های مختلف در محیط توسعه وجود داره یا همیشه فقط یک نسخه در دسترس وجود داره؟
  • آیا متدلوژی توسعه نرم افزار شی گرا است؟

پاسخ به همه این سوالات شما رو تا حد زیادی به قیمت طراحی سایت وردپرس نزدیک میکنه.

دانلود فایل

رزومه طراحی سایت مهندس پیمان محمدپور تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۸/۱۱ برای دانلود با فرمت PDF قرار داده شده است. اگر برای پروژه طراحی سایت با وردپرس به دنبال پیمانکار مناسب با کیفیت ممتاز هستید، رزومه ما را بررسی کنید. قیمت رقابتی و کیفیت ممتاز از ویژگی های اصلی کار ماست.

  • نوع فایل
    فایل پی دی اف
    حجم فایل
    ۵۶۴.۷ کیلو‌ بایت
    تعداد دانلود
    ۳۶۹ بار

طراحی سایت وردپرس به صورت واکنشگرا یا Mobile Friendly

هزینه طراحی سایت با وردپرس

حالا که با مجموعه عوامل موثر بر قیمت طراحی سایت وردپرس آشنا شدید میتونیم جمع بندی کنیم و قیمت یک پروژه وردپرس رو تخمین بزنیم. هزینه طراحی وب سایت با وردپرس بسته به اینکه شما چه سطحی از کیفیت و کمیت رو انتخاب بکنید خیلی گسترده است و میتونه از ۱۰ میلیون تومان شروع بشه. مدت زمان لازم برای این پروژه طراحی سایت وردپرس تقریبا ۱ ماه هست.

در صورتی که عوامل کیفی بیشتری انتخاب کنید و همچنین ماژول های متعددی برای سایت تون در نظر بگیرید این قیمت تا ۵۰ میلیون تومان هم افزایش خواهد داشت. زمان لازم برای توسعه سایت وردپرس در این اندازه حدودا ۲ تا ۳ ماهه.

همچنین اگر همه عوامل کیفی رو در نظر بگیرید و سایت وردپرس رو با بیشترین سرعت و همه امکانات ممکن یک سایت فروشگاهی بخواهید باید به هزینه ای در حدود ۱۲۰ میلیون تومان فکر کنید. توسعه چنین سایتی ۴ تا ۵ ماه طول میکشه.

برآورد هزینه طراحی سایت وردپرس

اگر مایل به برآورد هزینه طراحی سایت وردپرس هستید میتونید از اطلاعات جدول زیر استفاده کنید.

سطح پروژهزمان انجامهزینهکاربرد
پروژه بسیار کوچک۲ هفته۱۰ میلیون تومانسایت شخصی
پروژه کوچک۱ ماه۲۰ میلیون تومانسایت شرکتی
پروژه متوسط۲ ماه۵۰ میلیون تومانسایت فروشگاهی
پروژه بزرگ۳ ماه۱۵۰ میلیون تومانفروشگاه کشوری
پروژه بسیار بزرگ۶ ماه۵۰۰ میلیون تومانسرویس پر ترافیک آنلاین

اگر به دنبال بستن قرارداد طراحی سایت با یک شرکت یا شخص معتبر هستید پیش از هر چیز توصیه میکنم نوشته زیر با موضوع قرارداد طراحی نرم افزار رو حتما مطالعه کنید.

هزینه طراحی سایت حرفه ای

حالا که با هزینه طراحی سایت وردپرس به خوبی آشنا شدیم سوال مهمی که مطرح میشه اینه:

پرسش
آیا با وردپرس میشه سایت حرفه ای طراحی کرد؟

هزینه طراحی سایت حرفه ای با وردپرس به سطح امکانات و ترافیک سایت شما بستگی داره. اگر سایتی با ترافیک خیلی زیاد مد نظر دارید بهتره سطوحی از کش رو در نظر بگیرید. چنین سایتی احتمالا با الگوی معماری تک سطحی به خوبی قابل اجرا نیست. باید سرورهای لبه Edge رو به طراحی معماری اضافه کنیم تا درخواست ها رو دریافت کنن و پاسخ بدن.

پاسخگویی درخواست های ارسالی به سرورهای لبه یا Edge از طریق تراکنش با یک پروتکل واسط با سیستم مدیریت محتوای وردپرس خواهد بود. در چنین الگویی یک سایت حرفه ای با وردپرس طراحی شده که میتونه ترافیک بسیار زیر رو به راحتی پاسخگو باشه.

دانلود فایل

رزومه طراحی سایت مهندس پیمان محمدپور تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۸/۱۱ برای دانلود با فرمت PDF قرار داده شده است. اگر برای پروژه طراحی سایت با وردپرس به دنبال پیمانکار مناسب با کیفیت ممتاز هستید، رزومه ما را بررسی کنید. قیمت رقابتی و کیفیت ممتاز از ویژگی های اصلی کار ماست.

  • نوع فایل
    فایل پی دی اف
    حجم فایل
    ۵۶۴.۷ کیلو‌ بایت
    تعداد دانلود
    ۳۶۹ بار

هزینه طراحی سایت حرفه ای با وردپرس در این حالت بین ۵۰ میلیون تومان تا ۲۰۰ میلیون تومان بسته به امکانات و پیچیدگی سیستم خواهد بود.

هزینه راه اندازی سایت وردپرس

هزینه راه اندازی سایت با هزینه طراحی سایت تفاوت داره. در طراحی سایت پس از آماده شدن کدهای سایت تحویل شما میشه. شما باید مراحل زیر رو طی کنید:

  • سرویس میزبانی وب یا سرور مجازی رو تهیه کنید
  • سرویس میزبانی یا سرور مجازی رو برای نصب آماده کنید
  • پایگاه داده رو ایجاد کرده و تنظیمات اولیه اش رو انجام بدید
  • کدهای سایت رو روی سرویس میزبانی یا سرور مجازی قرار بدید
  • کارهای نصب رو تکمیل کنید
  • تنظیمات اولیه سایت رو انجام بدید و با انجام تست های استاندارد قابلیت ها رو چک کنید

پس هزینه راه اندازی سایت وردپرس شامل موارد مختلفی میشه که یکی شون هزینه طراحی سایت وردپرس هست.

همچنین بهتره پس از راه اندازی به فکر دریافت خدمات پشتیبانی سایت باشید چون سایت یک موجود پویا و زنده است و بدون نگهداری ممکنه قابلیت هاش به مرور زمان کمرنگ یا حذف بشن.

طراحی سایت با وردپرس چیست

تا اینجای نوشته حتما متوجه پاسخ به این سوال شدید که طراحی سایت با وردپرس چیست و چطوری میشه با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس یک سایت خوب طراحی کرد. همچنین در مورد قیمت و هزینه طراحی سایت با وردپرس مطالب خوبی یاد گرفتین. واژه طراحی سایت یا Web Design البته کمی به اشتباه در ایران مورد استفاده عام قرار گرفته. طراحی با توسعه فرق داره.

خدمات طراحی سایت وردپرس به صورت گسترده

فراموش نکنید که یه بخش مهم از طراحی سایت مرتبط با بحث نگهداری و پشتیبانی سایت شماست. اگه قرارداد درستی در زمینه نگهداری و پشتیبانی امضا نکنید ممکنه در توسعه کسب و کار آنلاین تون نتونید موفق عمل کنید. در قرارداد خدمات نگهداری و مدیریت سایت موارد مهمی است که باید بهش توجه کنید.

آموزش طراحی سایت با وردپرس ۰ تا ۱۰۰

اگه مایل هستید یه آموزش کامل و حرفه ای در مورد روش طراحی سایت با وردپرس داشته باشید لطفا با ما تماس بگیرید. در دوره آموزشی طراحی سایت وردپرس ۰ تا ۱۰۰ به شما نحوه کدنویسی صحیح بر سکوی وردپرس رو آموزش میدیم. آنچه در این دوره خواهید آموخت:

  • وردپرس چیست
  • اصول اولیه طراحی سایت با وردپرس
  • آموزش ساخت پلاگین و افزونه وردپرس
  • آموزش ساخت پوسته وردپرس
  • آموزش توسعه ماژول برای وردپرس
  • یادگیری نحوه مدیریت وابستگی های نرم افزاری
  • آموزش کنترل نسخه های نرم افزاری
  • رعایت استایل کد نویسی
  • آموزش بارگذاری وابستگی های در سایت وردپرس
  • آموزش افزایش سرعت سایت وردپرس

محاسبه آنلاین هزینه طراحی سایت وردپرس

محاسبه آنلاین با یک ابزار مثل ماشین حساب محاسبه هزینه طراحی سایت همیشه یک ایده خوب بوده که ما در حال اجرایی کردنش هستیم. با این ماشین حساب شما میتونید به صورت آنلاین خودتون هزینه طراحی سایت با وردپرس رو محاسبه کنین.

ورودی های این ماشین حساب شامل این موارد میشه:

  • پوسته با طراحی عمومی یا طراحی اختصاصی
  • ماژول های مورد نیاز برای افزودن قابلیت به سایت
  • ددلاین یا محدودیت زمانی برای انجام پروژه
  • محدودیت بودجه ای و ریالی
  • انتخاب اقساط
دانلود فایل

رزومه طراحی سایت مهندس پیمان محمدپور تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۸/۱۱ برای دانلود با فرمت PDF قرار داده شده است. اگر برای پروژه طراحی سایت با وردپرس به دنبال پیمانکار مناسب با کیفیت ممتاز هستید، رزومه ما را بررسی کنید. قیمت رقابتی و کیفیت ممتاز از ویژگی های اصلی کار ماست.

  • نوع فایل
    فایل پی دی اف
    حجم فایل
    ۵۶۴.۷ کیلو‌ بایت
    تعداد دانلود
    ۳۶۹ بار